020- 4970102 verkoop@garnelli.nl

In het nieuws

Garnelli racefiets voor Schijf-Koopmans Cycling Team
Garnelli is gekozen door het Schijf-Koopmans Cycling team.

Het Team wielerseizoen 2013
Het landelijke sponsorteam Schijf-Koopmans is klaar voor het komende seizoen. Met de ervaren wegkapitein Peter van Agtmaal maar vooral ook veel jonge talenten gaat de ploeg van Nico Stam de weg op in 2013. Naast Van Agtmaal hebben ook Jeroen Breewel, Sander Kreder, Dennis Looij, Roy Pieters, Ralph Gelens, Robbie van Bakel, Sjors Salentijn, Melvin van Zijl, Dylan van Zijl, Sjors Dekker, Stephan Bakker, Lorenzo Borhem, Didier Caspers en Geert van der Horst onderdak gevonden bij deze ploeg.

Training De eerste kennismaking
Het Schijf-Koopmans Team is compleet. Op 1 december is de trainingbegonnen. Ondanks het koude en het regenachtige weer was iedereen vol enthousiast.

Wil je weten wie er allemaal in het team van Schijf-KoopmansCycling Team zit, klik dan op de button Website: http://www.schijfkoopmanscyclingteam.nl/

De fietsen van De Vos Racefietsen
Als distribiteur van het merk Garnelli, heeft de Vos Zwanenburg een geweldige fiets samengesteld voor de renners van het Schijf-Koopmans Cycling Team.

           


WEDSTRIJDEN:

Belofte klassieker 32e Meeusrace te Lierop

Datum: Zondag  24 maart 2013

Renners: Robbie van Bakel, Stephan Bakker, Jeroen Breewel, Dennis Looij, Dylan van Zijl en Melvin van Zijl Reserve: Lorenzo Borhem, Sjors Dekker en Didier Casper Begeleiding: Kees van der Wereld, Nico Stam en Peter Nederlof Start: 13:30 Uur Afstand: 160 Km Kleedkamer: Gymzaal, Lijestraat, Lierop Permanence: Gemeenschapshuis de Vurherd Offermansstraat, Lierop Internet: www.tscsolo.nl

Uitslagen Belofte klassieker 32e Meeusrace te Lierop

Hier binnenkort de uitslagen van koers.